Laserontharing Zoetermeer – Laserkliniek La Casey

Pijnvrij & effectief

Laserontharing Zoetermeer

Maak kennis met de veiligste en effectiefste vorm van laserontharing in de buurt van Zoetermeer. Laserkliniek La Casey zorgt voor een gladdere en zachtere huid als nooit tevoren. Met behulp van de Soprano Ice Platinum, ons revolutionaire ontharingsapparaat, ontharen we iedere gewenste lichaamszone permanent.

  • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
  • Nagenoeg pijnloze behandeling
  • Permanent van uw haargroei af
  • Sneller en effectiever dan andere laserbehandelingen
  • Geschikt voor nagenoeg ieder lichaamsgebied
  • Toepasbaar op ieder huidtype
  • Kans op huidbeschadiging is zeer gering

Ontdek de Soprano Ice Platinum

Definitief ontharen doet laserkliniek La Casey met het beste laser ontharingsapparaat in zijn soort: de Soprano Ice Platinum. Wat dit apparaat uniek maakt, is de combinatie van drie verschillende lasertechnieken in één handstuk:

  • Alexandrite (alex 755 nm)
  • Diode (speed 810 nm)
  • Yag laser (1064 nm)

Dankzij dit laser ontharingsappartaat profiteert u van de voordelige eigenschappen van alle drie de lasers en bent u gegarandeerd van uw haargroei af.

Hoe werkt het?

De unieke lasercombinatie van de Soprano Ice Platinum zorgt voor een geleidelijke verhitting die de haarzakjes effectief vernietigt. Tegelijkertijd blijft de omringende huid onbeschadigd en voorkomt de ingebouwde contactkoeling dat er brandplekjes ontstaan. De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt aan als een warme en aangename gloed.

Aantal behandelingen

Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 6 en 8. Het exacte aantal benodigde behandelingen voor permanente ontharing, verschilt echter per persoon en de lichaamszone. Tussen iedere behandeling zit een periode van 6 tot 10 weken. Tijdens de intake bespreken we wat we verwachten voor uw behandeling.

Specialist in laserontharing sinds 2007

Woont u in Zoetermeer en zoekt u een geschikte kliniek voor laserontharing? La Casey heeft jarenlange ervaring in huis om u te voorzien van een zijdezachte huid. Voordat we u behandelen, bespreken we tijdens een intakegesprek uw wensen en ontvangt u eerlijk advies. Op deze manier komen we tot een geschikte behandeling met een haalbaar en gewenst resultaat.

Openingstijden

Laserkliniek La Casey hanteert de volgende openingstijden:

Maandag 09.00 – 18.30 uur
Dinsdag 09.00 – 18.30 uur
Woensdag 09.00 – 18.30 uur
Donderdag 09.00 – 18.30 uur
Vrijdag 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag 09.00 – 18.30 uur

Liever in de avond behandeld worden? Dit is mogelijk in overleg.

Kom langs bij onze kliniek in de buurt van Zoetermeer

Zoekt u in de buurt van Zoetermeer naar een specialist in laserontharing? Maak dan direct een afspraak bij laserkliniek La Casey. We zorgen voor snelle en permanente ontharing. Neem contact met ons op door te bellen via 06 16 809 908 of een e-mail te sturen naar lacasey593@gmail.com.

Call Now Button