Laserontharingskliniek

Laserontharing Zoetermeer

Pijnvrij & effectief

Maak kennis met de beste en meest effectieve vorm van laserontharing nabij Zoetermeer. Laserkliniek La Casey zorgt voor een gladdere en zachtere huid als nooit tevoren. Met behulp van de Soprano Ice Platinum, ons revolutionaire ontharingsapparaat, ontharen we iedere gewenste lichaamszone permanent.

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is een geavanceerde methode om ongewenste haargroei permanent te verminderen. Door gebruik te maken van geconcentreerde lichtenergie, worden de haarzakjes beschadigd, waardoor de haargroei vertraagt of stopt. Het vereist meerdere sessies voor optimale resultaten. Na de behandeling geniet u van een langdurig gladde en haarvrije huid.

Wilt u af van uw ongewenste haargroei? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

Wat zijn de voordelen van laserontharing?

 • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Permanent van uw haargroei af
 • Sneller en effectiever dan andere laserbehandelingen
 • Geschikt voor nagenoeg ieder lichaamsgebied
 • Toepasbaar op ieder huidtype
 • Kans op huidbeschadiging is zeer gering

Kosten laser ontharen Zoetermeer

 • Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling.

Vrouwen

Laser ontharen bovenlip€ 35,-
Laser ontharen gehele gezicht€ 80,-
Laser ontharen oksels€ 65,-
Laser ontharen onderarmen€ 100,-
Laser ontharen hele armen€ 140,-
Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-
Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

Mannen

Laser ontharen jukbeenderen€ 40,-
Laser ontharen hals€ 50,-
Laser ontharen nek€ 50,-
Laser ontharen schouders€ 100,-
Laser ontharen rug & schouders€ 200,-
Laser ontharen buik€ 110,-
Laser ontharen buik & borstkas€ 200,-
Laser ontharen oksels€ 70,-
Laser ontharen hele armen€ 190,-
Laser ontharen hele benen€ 260,-

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 6 en 8. Het exacte aantal benodigde behandelingen voor permanente ontharing, verschilt echter per persoon en de lichaamszone. Tussen iedere behandeling zit een periode van 6 tot 10 weken. Tijdens de intake bespreken we wat we verwachten voor uw behandeling.

Ontdek de Soprano Ice Platinum

Definitief ontharen doet laserkliniek La Casey met het beste laser ontharingsapparaat in zijn soort: de Soprano Ice Platinum. Wat dit apparaat uniek maakt, is de combinatie van drie verschillende lasertechnieken in één handstuk:

 • Alexandrite (alex 755 nm)
 • Diode (speed 810 nm)
 • Yag laser (1064 nm)

Dankzij dit laser ontharingsapparaat profiteert u van de voordelige eigenschappen van alle drie de lasers en bent u gegarandeerd van uw haargroei af.

Hoe werkt het?

De unieke lasercombinatie van de Soprano Ice Platinum zorgt voor een geleidelijke verhitting die de haarzakjes effectief vernietigt. Tegelijkertijd blijft de omringende huid onbeschadigd en voorkomt de ingebouwde contactkoeling dat er brandplekjes ontstaan. De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt aan als een warme en aangename gloed.

Specialist in laserontharing sinds 2007

Woont u in Zoetermeer en zoekt u een geschikte kliniek voor laserontharing? La Casey heeft jarenlange ervaring in huis om u te voorzien van een zijdezachte huid. Voordat we u behandelen, bespreken we tijdens een intakegesprek uw wensen en ontvangt u eerlijk advies. Op deze manier komen we tot een geschikte behandeling met een haalbaar en gewenst resultaat.

Laserbehandeling bikinilijn nabij Zoetermeer

Ongewenste haargroei in de schaamstreek is een veelvoorkomend probleem, vooral voor vrouwen. Laser ontharen biedt een permanente oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei en zorgt voor een zachte en gladde huid.

Voorbereiding op de behandeling

Voor optimale resultaten is het belangrijk om 5 tot 6 weken vóór de laserbehandeling uzelf niet te (laten) waxen, harsen of epileren in het behandelgebied. Daarnaast is het noodzakelijk om 1 tot 3 weken vóór en na de behandeling blootstelling aan de zon te vermijden. Na 1 tot 2 weken vallen de behandelde haren uit, waarna u blijvend kunt genieten van een gladde bikinilijn.

Alternatieve methoden om ongewenste haargroei te verwijderen

Bij La Casey begrijpen we dat laser ontharen niet voor iedereen de enige optie is. Daarom bieden we een scala aan behandelingen die zowel definitieve als tijdelijke oplossingen bieden voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Naast ons specialisme in laser ontharen, verwelkomen wij u graag voor de volgende behandelingen:

Maandag09.00 – 18.30 uur
Dinsdag09.00 – 18.30 uur
Woensdag09.00 – 18.30 uur
Donderdag09.00 – 18.30 uur
Vrijdag09.00 – 18.30 uur
Zaterdag09.00 – 18.30 uur

Wenst u liever in de avond behandelt te worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 06 16 809 908 of stuur een bericht van Whatsapp.

Kom langs bij onze kliniek in de buurt van Zoetermeer

Zoekt u in de buurt van Zoetermeer naar een specialist in laserontharing? Maak dan direct een afspraak bij laserkliniek La Casey. We zorgen voor snelle en permanente ontharing. Neem contact met ons op door te bellen via 06 16 809 908 of een e-mail te sturen naar lacasey593@gmail.com.