Laserontharingskliniek
Harsen

Tarieven waxen of harsen vrouwen

Harsen in Den Haag

Harsen en waxen

3 tot 4 weken verlost van ongewenste haargroei door harsen/ waxen in Den Haag? Dat kan bij Laserkliniek La Casey. Door te harsen of waxen voorkom je ingegroeide haartjes en dode huidcellen. Jouw huid ziet er na een harsbehandeling of waxbehandeling weer glad en gezond uit.

harsen

Tarieven waxen of harsen mannen

Hars- en waxbehandelingen

Dankzij onze hars- en waxbehandelingen heb je geen last van ingegroeide haartjes en worden de dode huidcellen verwijderd.

Waxen

3 weken

Harsen

3 weken

harsen

Hars- en waxbehandeling

Harsen is een methode om overtollige haren op het lichaam en gezicht te verwijderen door gebruik te maken van een kleverige substantie. Het proces van harsen en waxen is identiek. Naast natuurlijke bijenhars kan men ook een soort “hars” gebruiken die van suiker is gemaakt voor ontharing. Harsen verwijdert het haar volledig vanaf de wortel. Na een harsbehandeling duurt het doorgaans 3-8 weken voordat het haar weer teruggroeit. Harsen biedt een tijdelijke oplossing voor haarverwijdering, waarbij de haren na verloop van tijd weer zullen terugkomen. Deze nieuwe haargroei heeft altijd een zachte punt, waardoor in tegenstelling tot scheren geen harde stoppels ontstaan na het harsen.

Harde hars:

Deze hars moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht.

De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.

Vloeibare hars:

Ook vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd.

Voordelen van harsen/ waxen bij Laserkliniek La Casey

Laserontharing
Laserkliniek Den Haag

Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling

Laserkliniek Den Haag

3 tot 4 weken haarvrij

Laserkliniek Den Haag

Kans op beschadiging van de huid is nihil

Laserkliniek Den Haag

Vakkundige hars- en waxspecialisten

Laserkliniek Den Haag

Geschikt voor alle huidtype

Laserkliniek Den Haag

Geschikt voor gebruinde huid

Laserkliniek Den Haag

Direct na de behandeling kun je dan ook gewoon weer verder met jouw dagelijks bezigheden

Veelgestelde vragen harsen

Hoelang moeten de haren zijn bij een harsbehandeling?

We raden u aan om u 2 tot 3 weken voor het harsen niet meer te scheren. Om het beste resultaat te bereiken, moeten de haartjes tussen de 0,5 en 1 cm zijn.

Na het harsen blijven de haartjes 3 tot 4 weken weg. Hoe vaker u bij ons langskomt voor een harsbehandeling, des te langer zullen de haartjes wegblijven.

Roodheid of pukkeltjes na een harsbehandeling komen vaak voor. Na een paar uur zal deze roodheid en pijn verdwijnen en zal de huid gladder en zachter aanvoelen. Is de huid na enkele dagen nog steeds pijnlijk? Neem dan contact met ons op voor advies.

Ja, dat is zeker mogelijk. Harsen heeft geen invloed op de zwangerschap en een geharste huid is juist hygiënisch tijdens de bevalling. Een harsbehandeling tijdens de zwangerschap kan wel pijnlijker zijn dan normaal, omdat de huid gevoeliger is. Ook bij ongesteldheid zal de huid gevoeliger zijn, maar harsen is in beide gevallen mogelijk. We harsen bij ongesteldheid alleen als u een tampon gebruikt.

Voor een effectieve harsbehandeling is het aan te raden om dode huidcellen voor het harsen te verwijderen. Scrub uw huid de avond voor het harsen, zodat u dode huidcellen verwijdert. Hierdoor zitten de haartjes losser op de huid, zodat de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.

Veelgestelde vragen waxen

Hoelang blijft het haar weg?

Door u te laten waxen bij onze laserkliniek bent u gemiddeld 3 tot 9 weken verlost van ongewenste haargroei. Een bijkomend voordeel van onze waxbehandelingen is dat de haartjes zachter en dunner worden. Hoe vaker u de behandeling ondergaat, hoe minder snel de haartjes terugkeren. Wij zullen in overleg met u bepalen welke gebieden behandeld zullen worden.

Het is ook mogelijk om gevoelige plekken, zoals de oksels en de bikinilijn te behandelen. Zo voeren wij onder andere de Brazilian wax behandeling uit, waarbij ongewenste haargroei wordt verwijderd bij gevoelige lichaamsdelen zoals de schaamstreek en de bikinilijn.

Om je goed voor te bereiden op de behandelingen is het aan te raden de volgende stappen te ondernemen:

  • Zorg dat de huid goed schoon is. Gebruik voorafgaand aan de behandeling geen bodylotion of olie.
  • Voor het beste resultaat dienen de haartjes ongeveer een halve cm lang te zijn. Knip te lange haren af tot een lengte van 0,5 tot 1 cm.
  • Scrub de huid een dag van tevoren. Hierdoor zal het waxen beter gaan en vermindert de kans op ingegroeide haren.

Voor het optimale resultaat is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten:

  • Probeer de huid de eerste 24 uur goed schoon te houden om ontstekingen te voorkomen
  • Vermijd hete ruimtes, zoals de sauna en de zonnebank.
  • Trek geen strakke kleding aan op huid die pas is gewaxt.
  • Heb je last van ingegroeide haren? Gebruik dan 24 tot 48 uur na het waxen een peeling waarmee u oude huidcellen verwijdert.