Laserontharingskliniek

Laser ontharen Leiden

Droom je ervan om voorgoed afscheid te nemen van ongewenste haargroei zonder gedoe met een scheermes? Geen last meer van ingegroeide haartjes, scheerbultjes of irritaties? Bij La Casey maken wij deze droom werkelijkheid!

Middels onze vrijwel pijnloze laserbehandeling met de Soprano Ice Platinum realiseren wij een haarloze, zachte en gladde huid, volledig vrij van ongewenste haartjes. Dankzij de geavanceerde technologie van dit laserapparaat kunnen wij een professionele laserbehandeling garanderen met maximaal comfort.

Onze klanten ervaren al na de eerste behandeling zichtbaar resultaat, mede dankzij de gecombineerde techniek in het handstuk. Bovendien streven we naar een comfortabele sfeer tijdens elke behandeling. Met onze uitgebreide ervaring en expertise ben je hier aan het juiste adres.

Waarom laserontharing bij La Casey Leiden?

 • Uitzonderlijke ervaring met laserontharing
 • Professioneel en hygiënisch
 • Geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en zongebruinde huid (zowel mannen als vrouwen)
 • Comfort tijdens de behandeling dankzij de exclusieve methode van de Soprano Ice Platinum, met 3 geavanceerde lasertechnieken in het handstuk
 • Gratis intakegesprek
 • 6 dagen per week geopend, afspraken in de avonduren zijn mogelijk op aanvraag


Overweeg je een laserbehandeling voor laserontharing in Leiden of wil je graag meer informatie over laserontharing? Vraag vandaag nog jouw kosteloze intakegesprek aan of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Een professionele laserbehandeling in de omgeving van Leiden

Voor een laserbehandeling maken we gebruik van een het beste lasersysteem op de markt, namelijk de Soprano Ice Platinum. Dit geavanceerde laserapparaat maakt laser ontharen vrijwel pijnloos dankzij de SHR in-motion technologie.

Voorafgaand aan de laserontharingsbehandeling wordt een dunne laag gel op de huid aangebracht om de huid te beschermen en de geleiding van het licht te verbeteren. De Soprano Ice laser genereert een lichtpuls die wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De energie wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje volledig vernietigd wordt en niet meer terug groeit.

Wat zijn de voordelen van laserontharing in de omgeving van Leiden?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan laserontharing bij La Casey. Dankzij ons Soprano Ice Platinum laserapparaat bieden wij een comfortabele manier van laserontharing aan. Het is 100% veilig en vrijwel pijnloos.

 • Direct resultaat, al na de eerste behandeling
 • Vrij van ongewenste haartjes/haargroei
 • Nagenoeg pijnloos en comfortabel dankzij de nieuwste technieken
 • Geschikt voor alle huidtypes en lichaamszones
 • Geen hersteltijd; je kunt je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken

Twijfel je nog over een laserbehandeling? Geen zorgen, wij bieden tevens alternatieve ontharingsmethoden voor tijdelijke ontharing, zoals waxen en harsen. Hierbij worden de haartjes verwijderd voor een tijdelijke periode, meestal blijven de haartjes dan 3 tot 4 weken weg.

Kosten laser ontharen Leiden

Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling.

 

Vrouwen

Laser ontharen bovenlip€ 35,-
Laser ontharen gehele gezicht€ 80,-
Laser ontharen oksels€ 65,-
Laser ontharen onderarmen€ 100,-
Laser ontharen hele armen€ 140,-
Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-
Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

 

Mannen

Laser ontharen jukbeenderen€ 40,-
Laser ontharen hals€ 50,-
Laser ontharen nek€ 50,-
Laser ontharen schouders€ 100,-
Laser ontharen rug & schouders€ 200,-
Laser ontharen buik€ 110,-
Laser ontharen buik & borstkas€ 200,-
Laser ontharen oksels€ 70,-
Laser ontharen hele armen€ 190,-
Laser ontharen hele benen€ 260,-

 

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Ervaringen met laser ontharen door La Casey

 

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig om de ongewenste haargroei definitief te verwijderen?

Meerdere laserbehandelingen zijn vereist om alle haartjes te verwijderen, omdat alleen de haartjes behandeld kunnen worden die zich in de groeifase bevinden. Diverse factoren spelen een rol bij het bepalen van het aantal benodigde behandelingen.


Huidtype

Het aantal benodigde behandelingen is tevens afhankelijk van het huidtype. Hoewel de nieuwste lasertechnologieën zeer effectief zijn voor alle huidtinten, kan een donkerdere huid mogelijk enkele extra sessies vereisen voor een optimaal resultaat.

Haargroeicyclus

Tijdens een laserbehandeling kunnen alleen de haartjes definitief verwijderd worden die op dat moment in de groeifase zitten. Omdat niet al je haren tegelijk groeien, zijn meerdere sessies nodig om alle actieve haarzakjes te behandelen. Over het algemeen bestaat een volledige laserontharingskuur uit ongeveer 6 tot 8 behandelingen, met een interval van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen elke sessie. Onze krachtige laser vereist meer tijd voordat de haartjes teruggroeien. De meeste klanten ervaren aanzienlijke vermindering van haargroei na 6 tot 8 sessies.

Veilig laserontharen in de omgeving van Leiden met de Soprano Ice Platinum

Ontdek de kracht van de Soprano Ice Platinum, perfect afgestemd op jouw haartype en huidconditie. Dankzij deze innovatieve en nieuwe technologie kunnen wij een op maat gemaakte en vrijwel pijnloze laserontharingsbehandeling uitvoeren. Met deze laserbehandeling wordt jouw huid weer vrij van stoppels, zacht en glad.

Het Soprano Ice Platinum-laserapparaat heeft drie verschillende lasergolflengtes in één handstuk:

 • Alexandrite laser: 755 nm golflengte
 • Diode laser: 810 nm golflengte
 • Yag laser: 1064 nm golflengte

Bikinilijn laseren omgeving Leiden

Veel vrouwen ervaren problemen met het scheren van de bikinilijn. Er ontstaan vaak scheerbultjes en irritaties en het gebied gaat erg jeuken door het constant scheren van de bikinilijn. Om dat te voorkomen is laserontharing de perfecte oplossing en hoef je niet meer je bikinilijn te scheren, waxen of epileren waardoor jij zorgeloos de zomer tegemoet kunt gaan.

Voorbereiding op een laserbehandeling van de bikinilijn

Om een effectieve en geslaagde behandeling uit te voeren is de voorbereiding erg belangrijk. Zorg ervoor dat je het te behandelen gebied gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie niet waxt, harst of epileert. Door dit niet de doen, worden de haarzakjes behouden, waardoor er meer haarzakjes aanwezig zullen zijn tijdens de behandeling. Deze worden dan definitief verwijderd. Daarnaast is het van belang om de huid gedurende 2 weken, zowel voor als na de laserbehandeling, niet aan direct zonlicht bloot te stellen. Bescherm je huid goed om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

Veelgestelde vragen over definitieve laserontharing in de omgeving van Leiden

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig totdat alle haartjes definitief verwijderd zijn?

Over het algemeen zijn er rond de 6 tot 8 laserbehandelingen nodig. Tussen elke sessie zit een stop van 8 tot 10 weken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en is afhankelijk van het huidtype. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig, omdat tijdens één sessie alleen de haartjes behandeld kunnen worden die op dat moment in de groeifase zitten.

Is laserontharing pijnlijk?

Nee, de meeste mensen ervaren de laserbehandelingen als vrijwel pijnloos. Het gevoel van de korte puls wordt vaak vergeleken met het schieten van een elastiekje tegen de huid.

Zijn er bijwerkingen bij een laserbehandeling?

Direct na de behandeling zal de huid lichte roodheid tonen. Deze bijwerking verdwijnt meestal binnen enkele minuten. Je kunt je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken na een laserbehandeling.

Is epileren of harsen toegestaan vóór een laserbehandeling?

Nee, we raden het af om te epileren of harsen gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie. Tijdens een laserbehandeling kunnen de haarzakjes verwijderd worden die op dat moment aanwezig zijn. Wanneer je harst, waxt of epileert, zijn er minder haarzakjes aanwezig tijdens de behandelingen en kunnen er dus minder haarzakjes behandeld worden. Dit heeft invloed op de effectiviteit van de behandeling en het aantal behandelingen dat nodig is.

Afspraak maken voor definitieve laserontharing in de omgeving van Leiden

Ben je nieuwsgierig naar onze laserbehandelingen of wil je direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Onze ervaren laserspecialisten zijn bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp op het nummer 06 16 809 908. Tijdens het gratis intakegesprek nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Voor jouw gemak bieden we ook in overleg afspraken aan in de avond. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw gratis intakegesprek!