Laser ontharen Leiden: prijzen & ervaringen – La Casey

PIJNVRIJ & EFFECTIEF

Laserontharing Leiden

Laat uw ongewenste haargroei definitief verwijderen door middel van laser ontharen nabij Leiden. We beschikken over ruim 17 jaar ervaring en voeren pijnloze laserbehandelingen uit door middel van het meest effectieve laserapparaat: de ‘Soprano Ice Platinum’. Dankzij dit innovatieve laserapparaat en onze vakkundige schoonheidsspecialisten helpen we uw aan een gladde en zachte huid. Bij La Casey bent u verzekerd van deskundig advies op maat en nog veel meer, namelijk:

 • Ruim 17 jaar ervaring in laserontharing
 • Laserbehandelingen voor vrouwen & mannen
 • 6 dagen per week geopend
 • Avondbehandelingen in overleg mogelijk
 • Laser ontharen met de ‘Soprano Ice Platinum’
 • Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u zich laten laseren of heeft u vragen over de laserbehandelingen van La Casey? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek of neem contact op met een van onze schoonheidsspecialisten via onderstaand telefoonnummer.

Tarieven van onze laserbehandelingen

Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling.

Vrouwen

Laser ontharen bovenlip € 35,-
Laser ontharen gehele gezicht € 80,-
Laser ontharen oksels € 65,-
Laser ontharen onderarmen € 100,-
Laser ontharen hele armen € 140,-
Laser ontharen onderbenen € 150,-
Laser ontharen hele benen € 220,-
Laser ontharen bikinilijn € 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn € 100,-

Mannen

Laser ontharen jukbeenderen € 40,-
Laser ontharen hals € 50,-
Laser ontharen nek € 50,-
Laser ontharen schouders € 100,-
Laser ontharen rug & schouders € 200,-
Laser ontharen buik € 110,-
Laser ontharen buik & borstkas € 200,-
Laser ontharen oksels € 70,-
Laser ontharen hele armen € 190,-
Laser ontharen hele benen € 260,-

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels € 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels € 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot € 240,-
Laser ontharen benen & oksels € 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht € 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig om ongewenste haargroei te verwijderen?

Wilt u van ongewenste haardgroei af en wilt u een laserbehandeling ondergaan? We begrijpen dat u van tevoren graag een inschatting heeft van het aantal benodigde laserbehandelingen. We voorzien u dan ook graag van informatie die u helpt begrijpen hoeveel laserbehandelingen u waarschijnlijk nodig heeft. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

Haartype

Het type haar dat u wilt laten verwijderen is een belangrijke factor. Donker en grof haar reageert over het algemeen beter op laserbehandelingen dan lichter en fijner haar. Hoe donkerder en dikker het haar, hoe minder behandelingen er meestal nodig zijn.

Huidtype

Uw huidskleur speelt ook een rol bij het bepalen van het aantal benodigde sessies. Lasertechnologieën zijn geavanceerd en kunnen tegenwoordig effectief werken op verschillende huidskleuren, maar donkere huidtinten vereisen mogelijk extra voorzorgsmaatregelen en meer behandelingen.

Behandelingsgebied

Het gebied dat u wilt behandelen is van invloed op het aantal laserbehandelingen. Grotere gebieden, zoals benen of rug, kunnen meer sessies vereisen in vergelijking met kleinere gebieden, zoals de oksels of bovenlip.

Haargroeicyclus

Laserbehandelingen zijn het meest effectief wanneer het haar zich in de groeifase bevindt. Omdat niet al het haar tegelijkertijd in deze fase zit, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle actieve haarzakjes te behandelen. Meestal zijn 6-8 sessies met tussenpozen van 4-8 weken nodig om de haargroeicyclus te doorlopen.

Concluderend zijn 6 tot 8 sessies voor de meeste mensen voldoende om aanzienlijke vermindering van haargroei te bereiken.

Veilig en definitief ontharen met de Soprano Ice Platinum

Iedere laserbehandeling voeren we uit met het beste en meest effectieve laserapparaat: de Soprano Ice Platinum. Dit laserapparaat beschikt over 3 verschillende lasercombinaties in één handstuk, waardoor we iedere laserbehandeling toespitsen op uw haar- en huidtype. Dit zorgt voor een effectieve en pijnloze behandeling op maat. Zo beschikt ons laserapparaat over de volgende lasercombinaties:

 • Alexandrite laser: golflengte van 755nm
 • Diode laser: golflengte van 810 nm
 • Yag laser: golflengte van 1064 nm

De unieke lasercombinatie zorgt voor een geleidelijke verhittingsmethode, waardoor uw haarzakjes op een effectieve manier uitgeschakeld worden, zonder de omringende huid te beschadigen. De ingebouwde contactkoeling in het handstuk voorkomt dat er brandplekjes ontstaan en maakt de behandeling pijnloos. Onze unieke laserbehandeling is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes. Op een veilige en effectieve wijze zorgen we voor het optimale eindresultaat voor ieder huid- en haartype: een zijdezacht en haarvrije huid.

De enige pijnloze laserbehandeling

Voor laserontharing maken we gebruik van een revolutionair laserapparaat: de Soprano Ice Platinum. Het laserapparaat is voorzien van SHR in-motion technologie, waardoor u bent verzekerd van een veilige en volledig pijnloze laserbehandeling.

Voor laser ontharen brengt onze schoonheidsspecialist een dunne laag met gel aan op de huid. Deze laag beschermd uw huid en zorgt voor een betere geleiding van het licht uit het laserapparaat. Het pigment van uw haartjes vangt het licht uit de krachtige laserstraal op geleidt dit vervolgens naar het haarzakje. De energie uit het felle licht wordt in het haarzakje omgezet in warmte, waardoor het haarzakjes vernietigd wordt.

Voordelen laser ontharen bij La Casey

 • Definitieve ontharing van ongewenst haar
 • Nagenoeg pijnloze laserbehandeling
 • Geen beschadiging van de omliggende huid
 • Geschikt voor vrijwel alle lichaamszones en huidtypes en -kleuren
 • Minder behandelingen nodig dan een reguliere laserbehandeling

Twijfelt u nog om uw ongewenste haargroei definitief te verwijderen door laser ontharen? Bij La Casey zijn we eveneens gespecialiseerd in behandelingen voor een tijdelijke verwijdering van uw ongewenste haren, zoals harsen en waxen. Na een hars- of waxbehandeling geniet u een aantal weken van een zachte en gladde huid. Bovendien bent u ook van harte welkom voor een uitgebreide gezichtsbehandeling door een van onze ervaren schoonheidsspecialisten.

Bikinilijn laseren nabij Leiden

Een veelvoorkomend en terugkerend probleem voor met name vrouwen is ongewenste haargroei in de schaamstreek. Vooral tijdens de zomermaanden is het regelmatig scheren rondom de bikinilijn een tijdrovende bezigheid die bovendien vaak resulteert in een geïrriteerde en rode huid. De ideale en permanente oplossing vindt u in laser ontharen van de bikinilijn. Uw bikinilijn laseren zorgt ervoor dat uw ongewenste haargroei in de schaamstreek plaatsmaakt voor een zachte en gladde huid.

Laser ontharen van schaamstreek: de voorbereiding

Voordat onze ervaren schoonheidsspecialisten uw bikinilijn laseren, is het van belang dat u een aantal dingen weet. Voor een optimaal eindresultaat is het namelijk noodzakelijk om ruim 5 tot 6 weken vóór de laserbehandeling uw schaamstreek niet meer te waxen, harsen of epileren. Op die manier blijven alle haarzakjes intact en is de behandeling met meest effectief. Daarnaast is het belangrijk om uw behandelzone 1 tot 3 weken voor én na de laserbehandeling niet bloot te stellen aan de zon. Na het bikinilijn laseren vallen de behandelde haren na 1 tot 2 weken uit en geniet u levenslang van een gladde en zachte schaamstreek. 

Zijn er ook alternatieven behandelmethodes om ongewenste haargroei te verwijderen?

Bij La Casey zijn we gespecialiseerd in alle behandelingen m.b.t. het definitief dan wel tijdelijk verwijderen van ongewenste haargroei. Naast laser ontharen zijn bent u bij ons onder andere van harte welkom voor onderstaande behandelingen:

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat alle ongewenste haargroei weg is?

Het aantal laserbehandelingen verschilt per persoon en lichaamszone. Het gemiddeld aantal laserbehandelingen ligt tussen de 6 à 8. Houd hierbij wel rekening met een tussenperiode van 6 tot 10 weken.

Is de laserbehandeling pijnlijk?

In tegenstelling tot laserbehandelingen met andere laserapparaten is onze laserontharing met de Soprano Ice Platinum nagenoeg pijnloos. Volgens vele klanten voelt de laser als een aangename warme gloed en wordt het vaak vergeleken met een hot stone massage.

Zijn er bijwerkingen van laser ontharen?

Na de laserbehandeling kan de huid rood zijn, kan er een kleine zwelling ontstaan en kunnen er rond de haarzakjes kleine rode puntjes ontstaan. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de laserontharing.

Mag ik epileren of harsen voorafgaand aan de laserbehandeling?

Vóór het laser ontharen is het van belang dat u uw de haren in de behandelzone niet harst of epileert. Door het harsen of epileren van uw ongewenste haren verwijdert u deels de haarzakjes, waardoor de laserbehandeling minder effectief is. Daarentegen is het wél van belang dat u uw behandelzone scheert vóór de laserbehandeling.

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.30 uur
Dinsdag 09.00 – 18.30 uur
Woensdag 09.00 – 18.30 uur
Donderdag 09.00 – 18.30 uur
Vrijdag 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag 09.00 – 18.30 uur

Wenst u liever in de avond behandelt te worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 06 16 809 908 of stuur een bericht van Whatsapp.

Contact opnemen met La Casey

Wilt u meer weten over onze laserbehandeling in nabij Leiden of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan gerust contact op met een van onze schoonheidsspecialisten via onderstaand telefoonnummer of maak direct een afspraak. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en stellen we een persoonlijk behandeltraject op.

Call Now Button