Laserontharingskliniek

Laser ontharen Voorburg

Heb je genoeg van tijdrovende scheerbeurten en wil je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei? Geen gedoe meer met ingegroeide haartjes, scheerbultjes of irritaties? Bij laserkliniek La Casey ben je aan het juiste adres voor een zachte haarloze huid. Met onze vrijwel pijnloze laserbehandeling, gebruikmakend van de geavanceerde Soprano Ice Platinum, bereiken we een haarloze, zachte en gladde huid, volledig vrij van ongewenste haartjes. De geavanceerde technologie van dit laserapparaat waarborgt een hoogwaardige laserbehandeling met ongekend comfort. Na slechts één behandeling zien onze klanten direct kwalitatief resultaat, mede dankzij de gecombineerde techniek in het handstuk. Bovendien streven we naar een luxueuze ervaring tijdens elke behandeling. Met onze uitgebreide ervaring en expertise ben je hier aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor laserontharing bij La Casey nabij Voorburg?

 • Jarenlange ervaring met laserontharing
 • Professioneel en hygiënisch
 • Geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en zongebruinde huid (zowel mannen als vrouwen)
 • Comfort tijdens de behandeling dankzij de unieke methode van de Soprano Ice Platinum waarbij er 3 lasertechnieken gecombineerd zijn in het handstuk
 • Gratis intakegesprek
 • 6 dagen per week geopend, een afspraak in de avond is mogelijk op aanvraag

Overweeg je een laserbehandeling voor ontharing in Voorburg of wil je graag meer informatie? Vraag vandaag nog jouw kosteloze intakegesprek aan of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Professioneel en veilige laserbehandelingen in de regio van Voorburg

Voor onze laserbehandelingen maken we gebruik van het geavanceerde lasersysteem Soprano Ice Platinum. Deze moderne technologie maakt een laserbehandeling vrijwel pijnloos dankzij de SHR in-motion technologie.

Voorafgaand aan de laserbehandeling wordt een dunne laag gel op de huid aangebracht ter bescherming en voor een optimale geleiding van het licht. De Soprano Ice laser genereert een lichtpuls die door het pigment in het haarzakje wordt geabsorbeerd. De energie wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje volledig vernietigd wordt en niet meer terug groeit.

Wat zijn de voordelen van een laserbehandeling?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan laserbehandelingen bij La Casey. Dankzij ons Soprano Ice Platinum laserapparaat bieden wij een exclusieve en comfortabele manier van laserbehandeling aan. Het is 100% veilig en vrijwel pijnloos.

 • Onmiddellijk kwalitatief resultaat, al na de eerste behandeling
 • Vrij van ongewenste haartjes/haargroei
 • Nagenoeg pijnloos en comfortabel dankzij geavanceerde technieken
 • Geschikt voor alle huidtypes en lichaamszones
 • Geen hersteltijd; je kunt je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • Ook mogelijk in de zomerperiode

   

Twijfel je nog over een laserbehandeling? Geen zorgen, wij bieden ook alternatieve ontharingsmethoden voor tijdelijke ontharing, zoals waxen en harsen. Hierbij worden de haartjes verwijderd voor een tijdelijke periode, meestal 3 tot 4 weken.

Kosten laser ontharen Voorburg

Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling

Vrouwen

Laser ontharen bovenlip€ 35,-
Laser ontharen gehele gezicht€ 80,-
Laser ontharen oksels€ 65,-
Laser ontharen onderarmen€ 100,-
Laser ontharen hele armen€ 140,-
Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-
Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

 

Mannen

Laser ontharen jukbeenderen€ 40,-
Laser ontharen hals€ 50,-
Laser ontharen nek€ 50,-
Laser ontharen schouders€ 100,-
Laser ontharen rug & schouders€ 200,-
Laser ontharen buik€ 110,-
Laser ontharen buik & borstkas€ 200,-
Laser ontharen oksels€ 70,-
Laser ontharen hele armen€ 190,-
Laser ontharen hele benen€ 260,-

 

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Ervaringen laser ontharen bij La Casey

 

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor het verwijderen van ongewenste haargroei?

Verschillende laserbehandelingen zijn vereist om alle haartjes te verwijderen, omdat alleen de haartjes behandeld kunnen worden die zich in de groeifase bevinden. Diverse factoren spelen een rol bij het bepalen van het aantal benodigde behandelingen.

Huidtype

Het aantal benodigde behandelingen is tevens afhankelijk van het huidtype. Hoewel de nieuwste lasertechnologieën zeer effectief zijn voor alle huidtinten, kan een donkerdere huid mogelijk enkele extra sessies vereisen voor een optimaal resultaat.

Haargroeicyclus

Tijdens een laserbehandeling kunnen alleen de haartjes definitief verwijderd worden die op dat moment in de groeifase zitten. Omdat niet al je haren tegelijk groeien, zijn er meerdere sessies nodig om alle actieve haarzakjes te behandelen. Over het algemeen bestaat een volledige laserontharingskuur uit ongeveer 6 tot 8 behandelingen, met een interval van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen elke sessie. Onze krachtige laser vereist meer tijd voordat de haartjes teruggroeien. De meeste klanten ervaren een vermindering van haargroei van 85 tot 95% na 6 tot 8 sessies.

Veilig en hoogwaardig laserbehandelen in de regio van Voorburg met de Soprano Ice Platinum

Ontdek de exclusiviteit van de Soprano Ice Platinum, perfect afgestemd op jouw huidtype en haargroei. Dankzij deze geavanceerde en nieuwe technologie kunnen wij een op maat gemaakte en vrijwel pijnloze laserbehandeling uitvoeren. Met deze laserbehandeling wordt jouw huid weer vrij van stoppels, zacht en glad.

Het Soprano Ice Platinum-laserapparaat heeft drie verschillende lasergolflengtes in één handstuk:

 • Alexandrite laser: 755 nm golflengte
 • Diode laser: 810 nm golflengte
 • Yag laser: 1064 nm golflengte

Dankzij een speciale opwarmtechniek kunnen we de haarzakjes verwijderen. Hierbij is het cruciaal dat we het bindweefsel niet beschadigen. Wij hebben een jarenlange geschiedenis van ervaring en expertise, waardoor we precies weten wat we doen. Dankzij de ingebouwde koeling van het handstuk voelt de behandeling vrijwel pijnloos aan en worden de risico’s beperkt.

Bikinilijn laseren in de regio Voorburg

Veel vrouwen ervaren problemen met het scheren van de bikinilijn. Er ontstaan vaak scheerbultjes en irritaties, en het gebied gaat erg jeuken door het constant scheren van de bikinilijn. Om dit te voorkomen is een laserbehandeling de perfecte oplossing, waardoor je niet meer hoeft te scheren, waxen of epileren en zorgeloos de zomer tegemoet kunt gaan.

Voorbereiding op de laserbehandeling van de bikinilijn

Om een effectieve en geslaagde behandeling uit te voeren, is een goede voorbereiding op een laserontharingsbehandeling van essentieel belang. Zorg ervoor dat je het te behandelen gebied gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie niet waxt, harst of epileert. Door dit niet te doen, blijven de haarzakjes behouden waardoor ze vernietigd kunnen worden tijdens de behandeling. Deze worden dan definitief verwijderd en groeien niet meer terug. Daarnaast is het van belang om de huid gedurende 2 weken, zowel voor als na de laserbehandeling, niet aan direct zonlicht bloot te stellen. Bescherm je huid goed om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

Veelgestelde vragen over professionele en veilige laserbehandelingen in de regio van Voorburg

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig totdat alle haartjes definitief verwijderd zijn?

Over het algemeen zijn er rond de 6 tot 8 laserbehandelingen nodig. Tussen elke sessie zit een stop van 8 tot 10 weken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en is afhankelijk van de haargroei. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig, omdat tijdens één sessie alleen de haartjes behandeld kunnen worden die op dat moment in de groeifase zitten.

Is laserbehandeling pijnlijk?

Nee, de meeste mensen ervaren de laserbehandelingen als vrijwel pijnloos. Het gevoel van de korte puls wordt vaak vergeleken met het schieten van een elastiekje tegen de huid.

Zijn er bepaalde bijwerkingen die ik kan tegenkomen bij een laserbehandeling?

Direct na de behandeling kan de huid lichte roodheid tonen. Dit verdwijnt meestal binnen enkele minuten. Je kunt je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken na een laserbehandeling en je ervaart geen ongemak.

Is epileren of harsen toegestaan vóór een laserbehandeling?

Nee, we raden het af om te epileren of harsen gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie. Tijdens een laserbehandeling kunnen de haarzakjes verwijderd worden die op dat moment aanwezig zijn. Wanneer je harst, waxt of epileert, zijn er minder haarzakjes aanwezig tijdens de behandelingen en kunnen er dus minder haarzakjes behandeld worden. Dit heeft invloed op de effectiviteit van de behandeling en het aantal behandelingen dat nodig is.

Afspraak maken voor hoogwaardige laserbehandeling in de regio van Voorburg

Ben je nieuwsgierig naar onze laserbehandelingen of wil je direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Onze ervaren laserspecialisten zijn bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp op het nummer 06 16 809 908. Tijdens het gratis intakegesprek nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Voor jouw gemak bieden we ook in overleg afspraken aan in de avond. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw gratis intakegesprek!