Laserontharingskliniek

Laser ontharen Rijswijk

PIJNVRIJ & EFFECTIEF

Zoekt u een gemakkelijke manier om ongewenste haargroei tegen te gaan? In Rijswijk en omgeving is La Casey dé kliniek bij uitstek voor ontharen met de meest geavanceerde lasertechnologie. Daarmee bieden we een efficiënte en effectieve methode voor permanent ontharen.
  • Ruim 17 jaar ervaring in laserontharing
  • Laserbehandelingen voor vrouwen & mannen
  • 6 dagen per week geopend
  • Avondbehandelingen in overleg mogelijk
  • Laser ontharen met de ‘Soprano Ice Platinum’
  • Vrijblijvend intakegesprek

Bij La Casey geniet u van de voordelen van een veilige en effectieve laserontharing. Met behulp van het modernste laserontharingsapparaat dat momenteel verkrijgbaar is, neemt u al na slechts enkele sessies definitief afscheid van ongewenste haargroei op verschillende lichaamsgebieden.

Wilt u zich laten laseren of heeft u vragen over de laserbehandelingen van La Casey? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek of neem contact op met een van onze schoonheidsspecialisten via onderstaand telefoonnummer.

Snel resultaat in minder sessies

Al na de eerste behandeling bij La Casey ziet u resultaat. Bovendien is de behandeling 100% pijnloos, waardoor elke sessie comfortabel verloopt en u lekker kunt ontspannen. Een ander voordeel van laserontharing bij La Casey is dat er in vergelijking met andere laserbehandelingen minder sessies nodig zijn. Daardoor bespaart u veel tijd in het totale proces. Bovendien kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Kosten van onze laserbehandelingen

Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling

Laser ontharen vrouwen

Laser ontharen bovenlip€ 35,-
Laser ontharen gehele gezicht€ 80,-
Laser ontharen oksels€ 65,-
Laser ontharen onderarmen€ 100,-
Laser ontharen hele armen€ 140,-
Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-
Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

Laser ontharen mannen

Laser ontharen jukbeenderen€ 40,-
Laser ontharen hals€ 50,-
Laser ontharen nek€ 50,-
Laser ontharen schouders€ 100,-
Laser ontharen rug & schouders€ 200,-
Laser ontharen buik€ 110,-
Laser ontharen buik & borstkas€ 200,-
Laser ontharen oksels€ 70,-
Laser ontharen hele armen€ 190,-
Laser ontharen hele benen€ 260,-

Aanbieding

*Bij ons krijgt u altijd combinatie korting. Het is mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Laserontharing voor elk huidtype en huidskleur

Bij La Casey begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom is onze ontharingsmethode geschikt voor elk huidtype en huidskleur. Of u nu een lichte of donkere huid heeft, onze geavanceerde laserapparatuur kan effectief en veilig worden toegepast. Daarnaast is onze laserontharing ook geschikt voor vrijwel elke lichaamszone, inclusief de bikinilijn. Zo geniet u zonder schaamte en vol zelfvertrouwen van een verblijf op het strand, bij het zwembad of intieme momenten.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een geavanceerde techniek die gebruikmaakt van geconcentreerde lichtenergie om ongewenst haar permanent te verwijderen. Het is een populaire methode voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing tegen haargroei op verschillende delen van het lichaam. Bij laserontharing gebruiken we een speciale laser die een intense puls van licht afgeeft. Het pigment in de haarzakjes, ook wel bekend als melanine, absorbeert de energie van de laser en zet deze om in warmte. Deze gerichte warmte belemmert de groei van nieuw haar, doordat het haarzakje geen haar meer aanmaakt. Dit resulteert in langdurige haarvermindering en een blijvend gladdere huid die heerlijk aanvoelt.

Pijnvrij ontharen met de Alma Soprano Ice Platinum

Bij La Casey beschikken we over het meest geavanceerde laserontharingsapparaat dat op dit moment verkrijgbaar is: de Soprana Ice Platinum van het gerenommeerde merk Alma. Deze laser maakt gebruik van revolutionaire technologie op het gebied van laserbehandelingen. Met behulp van geavanceerde Super Hair Removal (SHR) technologie biedt deze laser een van de nieuwste en veiligste methodes om op een comfortabele manier van ongewenst haar af te komen.

Wat deze lasertechniek zo bijzonder maakt, is het feit dat het ontharingsproces minder gevoelig is. Dit komt doordat de behandelaar de laser continu over de huid beweegt, wat resulteert in een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor ervaart u geen ongemak en is de behandeling 100% pijnloos.

Laserontharing het hele jaar door

Een ander voordeel van de Soprano laser is dat de huid het hele jaar door behandeld kan worden. In tegenstelling tot sommige andere lasertechnieken is deze laserbehandeling veilig en effectief, ongeacht het seizoen. U hoeft dus niet meer tot de wintermaanden te wachten om te beginnen met uw laserbehandeling.

Kortom, met de Soprano laser bent u verzekerd van een innovatieve en veilige methode voor permanent ontharen. Ervaar het comfort, de veelzijdigheid en de pijnloze behandelingen van deze geavanceerde lasertechnologie en geniet van een gladde en haarvrije huid, ongeacht uw huidtype of het seizoen.

Bestaan er andere opties voor het behandelen en verwijderen van ongewenste haargroei?

Bij La Casey hebben we een uitgebreide expertise in diverse methodes voor zowel permanente als tijdelijke haarverwijdering. Naast laserontharing bieden wij ook graag de volgende behandelingen aan:

La Casey: gerenommeerde en veilige laserkliniek

In onze gerenommeerde laserkliniek nabij Rijswijk voeren ervaren professionals al sinds 2007 laserbehandelingen uit. Daarmee garanderen we de beste resultaten, terwijl we de mogelijke risico’s minimaliseren. We begrijpen de wetenschap achter laserontharing en begeleiden u door het hele proces. Onze geavanceerde laserapparatuur en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u kunt genieten van een effectieve en comfortabele laserontharing.

Openingstijden

Maandag09.00 – 18.30 uur
Dinsdag09.00 – 18.30 uur
Woensdag09.00 – 18.30 uur
Donderdag09.00 – 18.30 uur
Vrijdag09.00 – 18.30 uur
Zaterdag09.00 – 18.30 uur

Wenst u liever in de avond behandelt te worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 06 16 809 908 of stuur een bericht van Whatsapp.

Neem contact met ons op voor effectieve laserontharing

Kortom, als u op zoek bent naar een gespecialiseerde kliniek voor laserontharing in de regio Rijswijk en omgeving is La Casey de aangewezen locatie. Ontdek de mogelijkheden van permanente ontharing met behulp van onze geavanceerde laserbehandelingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos consult. Daarin bespreken we graag welke resultaten u met uw specifieke huid- en haartype mag verwachten. Bel 06 16 809 908 voor een vrijblijvende afspraak.