Laserontharingskliniek

Oksels laseren

Wilt u graag van uw ongewenste haargroei onder uw oksels af? En bent u klaar met het dagelijks scheren of waxen om dit probleem op te lossen? Laserkliniek La Casey biedt de oplossing met een effectieve en bijna pijnloze oksellaserbehandeling. Tijdens het oksels laseren worden niet alleen de haren, maar ook de haarzakjes vernietigd, waardoor de haargroei permanent wordt stopgezet. U zult versteld staan van het resultaat en zich weer zekerder voelen in uw eigen lichaam. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van permanent onthaarde oksels bij La Casey.

  • Voorgoed van uw ongewenste haargroei onder de oksels af
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Comfortabele behandeling

Effectief & nagenoeg pijnloos

De meeste dames – en trouwens ook steeds meer heren – willen het liefst geen haar meer onder hun oksels. Okselhaar wordt vaak gezien als onverzorgd. Als u liever niet steeds maar weer uw oksels wilt moeten scheren om van uw ongewenste haar af te komen, dan is een laserbehandeling van de oksels een zeer goede keuze. Bij laserkliniek La Casey gaan we zorgvuldig te werk om uw huid de beste behandeling te geven. Laserontharing van de oksels gebeurt bij ons gegarandeerd veilig en nagenoeg pijnloos.

Veilig en nagenoeg pijnloos uw oksels ontharen

Bij La Casey maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologieën om ongewenste haargroei onder de oksels op een vrijwel pijnloze manier effectief te behandelen. Onze Soprano Ice Platinum laser is uniek in zijn soort, omdat hij drie verschillende golflengtes combineert in één handstuk. Hierdoor wordt de meest doeltreffende laserbehandeling mogelijk gemaakt. Bovendien beschikt de laser over een speciaal koelsysteem, waardoor uw huid snel herstelt en irritatie geen kans krijgt.

De voordelen van oksels laseren bij La Casey

Waarom zou u kiezen voor La Casey om uw oksels te laten laseren? We hebben al vele tevreden klanten mogen helpen met laserontharing van de oksels en kunnen ook voor uw oksels de volgende voordelen bieden:

  • Direct zichtbaar resultaat na de eerste behandeling;
  • Nagenoeg pijnloze behandeling zonder irritaties;
  • Permanente ontharing van uw okselhaar;
  • Geschikt voor alle huidtypen, ook gepigmenteerde huid;
  • De nieuwste lasertechnieken met het beste resultaat;
  • Geen hersteltijd nodig na afloop.

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

Hoe verloopt een laserbehandeling van de oksels?

Benieuwd naar hoe een laserbehandeling van de oksels bij La Casey verloopt? Onze behandeling bestaat uit drie stappen: een deel voorbereiding, de daadwerkelijke laserbehandeling van de oksels en nazorg.

Voorbereiding

Bij La Casey zorgen we er altijd voor dat u goed geïnformeerd bent voordat we starten met de behandeling. Onze specialisten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Vervolgens leggen we de behandeling stap voor stap aan u uit, zodat u weet wat u kunt verwachten en kunt ontspannen tijdens de behandeling. We raden u aan uw oksels de dag voor de laserontharing te scheren, dit zorgt voor het beste resultaat.

De laserbehandeling

De laserbehandeling van de oksels zelf is bijna pijnloos dankzij de geavanceerde Soprano Ice Platinum laser. Om te beginnen brengen we de contactgel in een dunne laag aan op de oksel. Deze gel zorgt ervoor dat het licht van de laser beter geleidt en biedt bescherming aan de tere okselhuid. Het laserapparaat geeft een sterke laserstraal af, die door de pigmenten in de haartjes wordt opgevangen om het haarzakje te vernietigen en de haargroei definitief te stoppen.

Nazorg

Na afloop van de laserbehandeling adviseren we u over de juiste huidverzorging van uw oksels. We adviseren over de juiste nazorg die u zelf kunt toepassen. Hiermee zorgen we voor een optimaal eindresultaat waarmee u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over ongewenste okselharen.

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

De kosten van oksels ontharen

Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van alle prijzen voor onze laserbehandelingen, waaronder het laseren van de oksels. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te besparen op de kosten door verschillende behandelingen te combineren. Bij La Casey stellen we u in staat om zelf uw persoonlijke combinatie van behandelingen samen te stellen. Zo kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen op maat. Wij adviseren u graag over de beste behandeling voor uw specifieke wensen en behoeften.

Laser ontharen oksels vrouwen€ 65,-
Laser ontharen oksels mannen€ 70,-

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

Boek een afspraak voor oksels ontharen

Kies voor oksels laseren bij Laserkliniek La Casey en geniet van een langdurig resultaat zonder het gedoe van dagelijkse ontharingsrituelen. Boek vandaag nog uw afspraak en ervaar het gemak en comfort van onze laserbehandelingen. We staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een gezonde, gladde huid.