Laserontharingskliniek

Bikinilijn laseren

Bent u het zat om uw bikinilijn steeds maar weer te scheren en te moeten kampen met de geïrriteerde huid en bultjes die daarmee gepaard gaan? Door uw bikinilijn te laseren, komt u voorgoed van die ongewenste haargroei af. Definitieve ontharing van de bikinilijn zorgt voor een gezonde, haarvrije huid waardoor u zorgeloos geniet van dagjes strand en andere gelegenheden waarbij de bikinilijn zichtbaar is.

Voorgoed van uw ongewenste haargroei af

  • Snel zichtbaar resultaat
  • Nagenoeg pijnloos

Veilig en vrijwel pijnloos uw bikinilijn ontharen

Uw bikinilijn is een plek met gevoelige huid die het verdient om met zorg behandeld te worden. En dat is precies wat wij doen met onze laserbehandeling. Voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige huidanalyse uitvoeren om te bepalen of onze lasermethode geschikt is voor uw huidtype en haargroei. We nemen geen enkel risico als het gaat om uw delicate bikinilijn en zorgen er graag voor dat u zich comfortabel voelt in uw eigen huid.

Bikinilijn ontharen kosten

De kosten voor al onze behandelingen vindt u op de pagina met tarieven. Bij La Casey kunt u altijd korting krijgen als u verschillende behandelingen met elkaar combineert. U bent hierin geheel vrij om uw eigen combinatie van behandelingen samen te stellen.

Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

Aanbieding

*Bij ons krijgt u altijd korting als u meerdere behandelingen combineert. U mag uw eigen combinatie samenstellen.

Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

Bikinilijn laseren met de meest geavanceerde laser

Bij La Casey gebruiken we de meest geavanceerde lasertechnologie om ongewenste haargroei effectief en zo goed als pijnloos te behandelen. Onze ontharingsapparatuur onderscheidt zich op een unieke manier van andere lasers, doordat er 3 verschillende golflengtes gecombineerd worden in één handstuk. Dit zorgt voor de meest effectieve laserbehandeling die er is. Bovendien is de laser uitgerust met een speciaal koelsysteem, zodat uw huid snel herstelt en niet gaat irriteren.

Waarom uw bikinilijn laten laseren bij La Casey?

Bij La Casey hebben we al veel klanten blij mogen maken met een laserbehandeling van de bikinilijn. U bent bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

  • Na de eerste behandeling al direct zichtbaar resultaat;
  • Vrijwel pijnloos zonder risico op huidbeschadiging;
  • Definitieve ontharing;
  • Geschikt voor alle huidtypen, ook voor gebruinde of meer gepigmenteerde huid;
  • De meest geavanceerde lasertechnieken die voor sneller resultaat zorgen
  • Geen hersteltijd na de behandeling

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

Laserbehandeling van de bikinilijn

De behandeling bestaat uit een deel voorzorg, de laserbehandeling van de bikinilijn en nazorg. We zorgen er altijd voor dat u vooraf goed geïnformeerd bent en beantwoorden eventuele vragen voordat we starten met de behandeling.

Voorbereiding

Voordat u begint met laserontharing wordt het afgeraden om het te behandelen gebied in de 6 weken voor de behandeling bloot te stellen aan de zon. Als voorbereiding op het laseren van uw bikinilijn dient u het gebied de dag van tevoren te scheren. Dit zorgt ervoor dat de laser optimaal zijn werk kan doen. Laat daarna de huid met rust en breng geen crème of andere producten aan op het te behandelen gebied.

De laserbehandeling

Voor efficiënte definitieve ontharing brengen we eerst een dunne laag contactgel op de huid aan. Deze gel beschermt de huid en helpt het licht van de laser beter te geleiden. Het apparaat geeft een krachtige laserstraal af. De pigmenten in de haartjes vangen dit licht op en geleiden het naar het haarzakje. Doordat de energie in warmte wordt omgezet, vernietigt dit het haarzakje en wordt de haargroei gestopt.

Nazorg

Na het ondergaan van een laserbehandeling kan de huid even rood zijn, maar dit trekt al heel snel weg. We adviseren u na afloop altijd over de juiste nazorg, zodat u de best mogelijke resultaten behaalt en uw huid de beste verzorging krijgt.

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

Belangrijk om te weten als u uw bikinilijn laat laseren

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt om uw bikinilijn te laten laseren. Zo dient u voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en raden we laserontharing af bij zwangere vrouwen. Alternatieven voor laserontharing van de bikinilijn zijn harsen en waxen.

Pas op met blootstelling aan de zon

Zonnebaden of een bezoekje aan de zonnebank kunt u beter niet meer doen vanaf 6 weken voor de behandeling. Houd hier rekening mee als u van plan bent uw bikinilijn te laten laseren. Ook na afloop van de behandeling wordt blootstelling aan de zon tijdelijk afgeraden voor het behandelde gebied. Uw behandelaar adviseert u hier graag over.

Laserontharing en zwangerschap

Bent u in verwachting en wilt u uw bikinilijn laten laseren? Hoewel niet bewezen is dat laserontharing gevaarlijk is tijdens de zwangerschap, wordt het wel afgeraden omdat de effecten op de foetus onbekend zijn. Bovendien kunnen uw hormonale niveaus veranderen als u zwanger bent, wat kan beïnvloeden hoe u reageert op de laserbehandeling. Als u zwanger bent of zwanger wordt tijdens de periode van de bikinilijn laserbehandeling, is het belangrijk dat u ons op de hoogte stelt. In dit geval kunnen we de behandelingen uitstellen tot na de bevalling.

Alternatieven voor laserontharing van de bikinilijn

U kunt er ook voor kiezen om uw bikinilijn te laten waxen of harsen. Dan bent u tot ongeveer 4 weken verlost van ongewenste haargroei. Het voordeel van laserontharing van de bikinilijn is dat de haargroei na een aantal lasersessies zal verdwijnen. U profiteert in dit geval dus van een blijvend resultaat.

Contact opnemen met La Casey

Wilt u meer informatie over deze behandeling of maakt u graag een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar en per e-mail via info@lacasey.nl.