Laserontharingskliniek

Benen laseren

Bent u het zat om uw benen steeds weer te scheren, epileren of te waxen en zoekt u naar een permanente oplossing voor deze ongewenste haargroei? Laserkliniek La Casey in Den Haag biedt een effectieve en vrijwel pijnloze laserbehandeling voor uw benen. Door de haren én de haarzakjes te vernietigen, zorgt het benen laseren voor een definitieve stopzetting van de haargroei. Zo voelt u zich weer zekerder en geniet u voor altijd onbezorgd van gladde benen. Plan uw afspraak in en ontdek de voordelen van permanent onthaarde benen.

  • Permanent onthaarde benen: nooit meer uw benen scheren
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Comfortabele behandeling

Effectief & nagenoeg pijnloos

Benen laseren is een zeer populaire behandeling in Nederland. Veel vrouwen kiezen voor een laserbehandeling, omdat het een efficiënte manier is om voor altijd van ongewenst haar op de benen af te komen. De behandeling kan u ook enorm veel tijd besparen, omdat u uw benen nooit meer hoeft te scheren, harsen of epileren. La Casey maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en bieden een veilige en bijna pijnloze behandeling.

Veilig en vrijwel pijnloos uw benen laseren

In onze laserkliniek gebruiken we de nieuwste lasertechnologie om ongewenste haargroei tegen te gaan. Als u uw benen laat laseren, wordt dat gedaan met de Soprano Ice Platinum laser. Deze combineert 3 verschillende golflengtes voor snel en efficiënt resultaat. Bovendien maakt de laser gebruik van een geavanceerd koelsysteem, waardoor de huid tijdens de behandeling constant wordt gekoeld en het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt de laserbehandeling ook ideaal voor mensen met een lage pijngrens of gevoelige huid.

De voordelen van uw benen laseren bij Laserkliniek La Casey in Den Haag

Laserkliniek La Casey in Den Haag is een van de populairste klinieken voor benen laseren, dankzij onze state-of-the-art apparatuur en deskundige professionals. Bij La Casey maken we gebruik van de Soprano Ice Platinum laser, die geschikt is voor alle huidtypen en haarkleuren en een effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling biedt. Al veel tevreden klanten gingen u voor en profiteerden van al onze voordelen:

  • Permanente ontharing van uw benen;
  • Al na de eerste behandeling zichtbaar resultaat;
  • Bijna pijnloze behandeling;
  • Ook geschikt voor de gepigmenteerde huid;
  • Geavanceerde lasertechniek voor de beste resultaten;
  • Geen herstelperiode achteraf.

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

De laserbehandeling stap voor stap

Tijdens de behandeling wordt een laserstraal gebruikt om de haarzakjes op de benen te verwarmen en te vernietigen. Deze methode is veel efficiënter dan traditionele methoden zoals scheren of harsen, omdat het haar op de benen op een veel dieper niveau wordt aangepakt. De behandeling verloopt als volgt:

Voorbereiding

Voordat de behandeling begint, wordt u goed geïnformeerd. We nemen de tijd voor het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft. Daarna vertellen we hoe de behandeling verloopt, zodat u ontspannen aan de laserbehandeling begint en weet wat u kunt verwachten.  Een dag van tevoren dient u uw benen te scheren, zodat de laser optimaal zijn werk kan doen. Laat de huid vervolgens tot aan de behandeling met rust en breng geen producten aan op de huid.

De laserbehandeling

De behandeling begint met het aanbrengen van een dunne laag contactgel op de benen. Deze gel beschermt de huid en zorgt ervoor dat het laserlicht de juiste plekken kan bereiken om de haren en haarzakjes te verwijderen. Hierdoor zal te haargroei op de benen permanent stopgezet worden. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een licht prikkelend gevoel, maar dit is meestal goed te verdragen.

Nazorg

Als de behandeling klaar is, adviseren we u hoe u uw onthaarde benen het beste kunt verzorgen. Het is belangrijk om de behandelde huid de eerste dagen na de behandeling te beschermen tegen de zon. Zo blijft een optimaal eindresultaat gewaarborgd en kunt u zonder zorgen genieten van permanent gladde benen.

MAAK EEN AFSPRAAK 06 16 809 908

Kosten van benen laseren

Bent u benieuwd wat het kost om uw benen te laten laseren? Hieronder zetten we de tarieven voor u op een rij. Voor een uitgebreid overzicht met de kosten van al onze laserbehandelingen kunt u onze tarievenpagina bekijken. Wilt u meerdere gebieden laten laseren, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. Bekijk hieronder de prijzen en aanbieding bij een combinatiebehandeling. Onze specialisten adviseren u graag over de behandelingen op basis van uw voorkeuren.

Benen ontharen vrouwen

Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-

Benen ontharen mannen

Laser ontharen hele benen€ 260,-

Aanbieding

Bij La Casey profiteert u altijd van korting als u verschillende behandelingen combineert. Stel uw eigen combinatie samen of kies uit de volgende opties:

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

Boek een afspraak voor benen laseren

Door uw benen te laten laseren bij Laserkliniek La Casey in Den Haag geniet u voor altijd van een gladde huid zonder elke dag aan ontharen te hoeven denken. U kunt bij ons ook terecht voor harsen en waxen. Plan vandaag nog uw afspraak in en ontdek het gemak van een laserbehandeling. Ons team staat klaar om u te helpen.