Laserontharingskliniek

Laser ontharen Delft

Wil jij voorgoed vrij zijn van ongewenste haargroei niet meer telkens in de weer hoeven met een scheermes? Geen last meer van ingegroeide haartjes, scheerbultjes of irritaties hebben? Dat klinkt als een droom, maar bij La Casey kunnen wij deze droom waar maken!
Door middel van onze nagenoeg pijnloze laserbehandeling met de Soprano Ice Platinum creëren wij een haarloze, zachte en gladde huid, vrij van ongewenste haartjes. Dankzij de innovatieve technologie van dit laserapparaat kunnen wij een professionele laserbehandeling garanderen met veel comfort.

Dankzij de gecombineerde techniek in het handstuk, ervaren onze klanten zelfs al na de eerste behandeling zichtbaar resultaat! Bovendien zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens elke behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise ben je hier op het juiste adres.

Waarom laser ontharen bij La Casey?

 • Uitzonderlijke ervaring met laserontharing
 • Professioneel en hygiënisch
 • Geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en zongebruinde huid (zowel mannen als vrouwen)
 • Comfort tijdens de behandeling dankzij de exclusieve methode van de Soprano Ice Platinum, met 3 geavanceerde lasertechnieken in het handstuk
 • Gratis intakegesprek
 • 6 dagen per week geopend, afspraken in de avonduren zijn mogelijk op aanvraag

Overweeg je een laserbehandeling voor laserontharing in Delft of wil je graag meer informatie over laserontharing? Vraag vandaag nog jouw kosteloze intakegesprek aan of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Een professionele laserbehandeling in omgeving Delft

Voor een laserontharing behandeling maken we gebruik van een revolutionair lasersysteem, namelijk: de Soprano Ice Platinum. Dit is een professioneel laserapparaat waarmee laser ontharen nagenoeg pijnloos gedaan kan worden dankzij de SHR in-motion technologie.

Voorafgaand aan de laserontharings-behandeling wordt er een dunne laag gel op de huid aangebracht die de huid beschermd en waardoor het licht beter wordt geleid. De Soprano Ice laser creëert een puls van licht dat wordt opgevangen door het pigment in het haarzakje. De energie wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje volledig vernietigd wordt en niet meer terug groeit.

Wat zijn de voordelen van laserontharing in omgeving Delft?

Er zijn veel voordelen als het gaat om laserontharing bij La Casey. Dankzij ons Soprano Ice Platinum laserapparaat bieden wij een comfortabele manier van laserontharing aan. Het is 100% veilig en nagenoeg pijnloos.

 • Direct resultaat, al na de eerste behandeling
 • Vrij van ongewenste haartjes/haargroei
 • Nagenoeg pijnloos en comfortabel dankzij de nieuwste technieken
 • Geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en lichaamszones
 • Geen hersteltijd; je kunt je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken

Twijfel je nog over een laserbehandeling? Geen zorgen, wij bieden tevens alternatieve ontharingsmethoden voor tijdelijke ontharing, zoals waxen en harsen. Hierbij worden de haartjes verwijderd voor een tijdelijke periode, meestal 3 tot 4 weken.

Kosten laser ontharen Delft

Let op: hieronder vindt u een overzicht van de kosten per behandeling.

Vrouwen

Laser ontharen bovenlip€ 35,-
Laser ontharen gehele gezicht€ 80,-
Laser ontharen oksels€ 65,-
Laser ontharen onderarmen€ 100,-
Laser ontharen hele armen€ 140,-
Laser ontharen onderbenen€ 150,-
Laser ontharen hele benen€ 220,-
Laser ontharen bikinilijn€ 70,-
Laser ontharen gehele bikinilijn€ 100,-

 

Mannen

Laser ontharen jukbeenderen€ 40,-
Laser ontharen hals€ 50,-
Laser ontharen nek€ 50,-
Laser ontharen schouders€ 100,-
Laser ontharen rug & schouders€ 200,-
Laser ontharen buik€ 110,-
Laser ontharen buik & borstkas€ 200,-
Laser ontharen oksels€ 70,-
Laser ontharen hele armen€ 190,-
Laser ontharen hele benen€ 260,-

 

Aanbieding

Laser ontharen onderbenen & oksels€ 180,-
Laser ontharen onderarmen & oksels€ 170,-
Laser ontharen onderbenen & oksels & bikini groot€ 240,-
Laser ontharen benen & oksels€ 240,-
Laser ontharen benen, bikini, oksels & gezicht€ 300,-

* Uiteraard is het bij ons altijd mogelijk om uw eigen combinatie samen te stellen. Ook hiervoor stellen we dan een scherpe prijs op.

Wat zijn de ervaringen van definitieve laserontharing bij La Casey, omgeving Delft?

 

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig om de ongewenste haargroei te verwijderen?

Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen. Dat komt omdat alleen de haartjes behandeld kunnen worden, die tijdens de behandeling in de groeifase zitten.

Huidtype

Dankzij de technologie van de Soprano Ice Platinum kunnen alle huidtypen en huidskleuren zeer effectief behandeld worden.

Haargroeicyclus

Tijdens een laserbehandeling kunnen alleen de haartjes definitief verwijderd worden die op dat moment in de groeifase zitten. Omdat niet al je haren tegelijk groeien, zijn er meerdere sessies nodig om alle actieve haarzakjes te behandelen. Over het algemeen bestaat een volledige laserontharingskuur uit ongeveer 6 tot 8 behandelingen, met een interval van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen elke sessie. Dat komt omdat onze laser zo krachtig is dat het langer duurt tot de haartjes teruggroeien. De meeste van onze klanten merken aanzienlijke vermindering van haargroei na 6 tot 8 sessies.

Veilig laserontharen in omgeving Delft met de Soprano Ice Platinum

Ontdek de kracht van de Soprano Ice Platinum die perfect aansluit op jouw haartype en haargroei. Dankzij deze innovatieve en nieuwe technologie kunnen wij een op maat gemaakte en nagenoeg pijnloze laserontharingsbehandeling uitvoeren. Met deze laserbehandeling wordt jouw huid weer vrij van stoppels, zacht en glad. Het Soprano Ice Platinum-laserapparaat heeft drie verschillende lasergolflengtes in één handstuk:

 • Alexandrite laser: 755 nm golflengte
 • Diode laser: 810 nm golflengte
 • Yag laser: 1064 nm golflengte

Door middel van een speciale opwarmtechniek kunnen we de haarzakjes verwijderen. Hierbij is het belangrijk dat we het bindweefsel niet beschadigen. Wij hebben jarenlang ervaring en expertise, waardoor we precies weten wat we doen. Dankzij de ingebouwde koeling van het handstuk, voelt de behandeling nagenoeg pijnloos aan en worden de risico’s beperkt.

Bikinilijn laseren omgeving Delft

Veel vrouwen ervaren problemen met het scheren van de bikinilijn. Er onstaan vaak scheerbultjes en irritaties en het gebied gaat erg jeuken door het constant scheren van de bikinilijn. Om dat te voorkomen is laserontharing de perfecte oplossing en hoef je niet meer je bikinilijn te scheren, waxen of epileren waardoor jij zorgeloos de zomer tegemoet kunt gaan.

Voorbereiding op de laserbehandeling van de bikinilijn

Om een effectieve en geslaagde behandeling uit te voeren, is een goede voorbereiding van essentieel belang. Zorg ervoor dat je het te behandelen gebied gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie niet waxt, harst of epileert. Door dit niet te doen, blijven de haarzakjes intact, waardoor er meer haarzakjes aanwezig zullen zijn tijdens de behandeling. Deze worden dan definitief verwijderd. Daarnaast is het van belang om de huid gedurende 2 weken, zowel voor als na de laserbehandeling, niet aan direct zonlicht bloot te stellen. Bescherm je huid goed om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

Veelgestelde vragen over definitief laserontharing in omgeving Delft

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig totdat alle haartjes definitief verwijderd zijn?

Over het algemeen zijn er rond de 6 tot 8 laserbehandelingen nodig. Tussen elke sessie zit een stop van 8 tot 10 weken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en is afhankelijk van het huidtype. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig, omdat tijdens één sessie alleen de haartjes behandeld kunnen worden die op dat moment in de groeifase zitten.

Is laserontharing pijnlijk?

Nee, de meeste mensen ervaren de laserbehandelingen als vrijwel pijnloos. Het gevoel van de korte puls wordt vaak vergeleken met het schieten van een elastiekje tegen de huid.

Zijn er bijwerkingen bij een laserbehandeling?
Direct na de behandeling zal de huid lichte roodheid tonen. Deze bijwerking verdwijnt meestal binnen enkele minuten. Je kunt je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken na een laserbehandeling.

Is epileren of harsen toegestaan vóór een laserbehandeling?

Nee, we raden het af of te epileren of harsen, gedurende 4 weken voor jouw geplande sessie. Tijdens een laserbehandeling kunnen de haarzakjes verwijderd worden die op dat moment aanwezig zijn. Wanneer je harst, waxt of epileert, zijn er minder haarzakjes aanwezig tijdens de behandelingen en kunnen er dus minder haarzakjes behandeld worden. Dit heeft invloed op de effectiviteit van de behandeling en het aantal behandelingen dat nodig is.

Afspraak maken definitieve laserontharing omgeving Delft

Ben je nieuwsgierig naar onze laserbehandelingen of wil je direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Onze ervaren laserspecialisten zijn bereikbaar via mail en telefoon via 070 761 03 57.
Tijdens het gratis intakegesprek nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Voor jouw gemak bieden we ook in overleg afspraken aan in de avond. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw gratis intakegesprek!