Laserontharingskliniek

Cryolipolyse

Snel & Effectief zonder operatie minder vet

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, is een methode waarbij u zonder chirurgische ingreep vet verliest. Tijdens een cryolipolyse behandeling koelen we de vetcellen, waardoor ze bevriezen en uiteindelijk afsterven. Uw lichaam voert de afgestorven vetcellen vervolgens af op een natuurlijke wijze. Bij laserkliniek La Casey streven we naar een optimaal eindresultaat, waardoor we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste, beste en de meest effectieve cryolipolyse apparaten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat de Clatuu Alpha door middel van zijn unieke koeling systeem, de hardnekkige vetcellen op een veilige manier elimineert, zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Cryolipolyse prijs per behandeling

Cryolipolyse behandeling€ 350,-

Vetbevriezen Den Haag

Een strak lichaam zonder vetrolletjes. Verwijder hardnekkig vet in slechts enkele behandelingen. De unieke methode om vetcellen bevriezen en ze voorgoed af te voeren. Permanent vetverlies met het Clatuu Alpha cryolipolyse apparaat.

Maak een afspraak voor een cryolipolyse behandeling

Wilt u van uw overtollig vet af en snel een mooi figuur? Plan dan direct een intakegesprek in met een van onze schoonheidsspecialisten. Tijdens het eerste intakegesprek bespreken we uw wensen en de stemmen we een persoonlijk behandeltraject af.

Cryolipolyse behandeling Den Haag

Wat is cryolipolyse?

Eenvoudig uitgelegd is cryolipolyse een techniek waarbij we vetcellen verwijderen door middel van vetbevriezing. Cryolipolyse heeft als doel om de vorm van het lichaam aan te passen en te corrigeren (bodycontouring) zonder operatie. Dit in tegenstelling tot een liposuctie behandeling. Het is wetenschappelijk bewezen dat bevriezing een volledig veilige en zeer effectieve manier is om lokaal hardnekkig vet te verwijderen. Om vetcellen af te kunnen breken moeten ze bloot gesteld worden aan een tempratuur onder 4 graden Celsius. De krachtige Clatuu Alpha biedt in tegenstelling tot de andere cryolipolyse apparaten een koeling van maar liefst -9 graden. Hierdoor worden de vetcellen sneller en beter bevroren.

Vetbevriezing

Welke zones kan ik laten behandelen?

Een cryolipolyse behandeling bij La Casey is de oplossing voor vetvermindering in gebieden die lastig zijn om aan te pakken met sport, gezonde lifestyle of dieet:

Behandelzones voor cryolipolyse

 • Buikvet
 • Heupen
 • Love handles
 • Armvet
 • Beenvet
 • Vet onder de billen
 • BH-vet
 • Rugvet
 • Onderkin
 • Binnenkant bovenbeen

Waarom is cryolipolyse met de Clatuu Alpha zo doeltreffend?

Bij cryolipolyse is het essentieel om een diepe koeling te bereiken, omdat alleen dan een optimaal resultaat wordt behaald. De Clatuu Alpha onderscheidt zich op enkele onderdelen van andere cryolipolyse apparaten, waardoor het apparaat efficiënter werkt en de vetcellen goed vacuüm worden gezogen.

Cryolipolyse apparaat

 • Constante koeling van maar liefst -9 C

Dankzij dit koelingssysteem met sterke vacuüm kracht wordt de huid en het vet in de kop gezogen. De lichaamszone wordt diep gekoeld zonder dat de kou vervliegt. Hiermee wordt het optimale resultaat behaald.

 • Verschillende doeltreffende behandelkoppen

Deze opzetstukken maken het mogelijk om verschillende lichaamszones te behandelen. Elke kop is geschikt voor een specifiek lichaamsdeel waar het vacuüm en de koeling goed zijn werk kan doen. Zo is er bijvoorbeeld een kop die perfect is voor de buik en een andere voor de onderkin.

 • Koeling door middel van 360 graden technologie

In tegenstelling tot veel andere cryolipolyse apparaten die slechts langs de lange zijdes koelen, waardoor veel kou verloren gaat, maakt de Clatuu Alpha gebruik van 360° graden technologie. Op deze manier wordt de lichaamszone rondom gekoeld, zodat het hele gebied dezelfde diepe koeling krijgt.

Behandelen twee zones tegelijk

De Clatuu Alpha maakt het mogelijk om twee zones tegelijk te behandelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de cryolipolyse behandeling.

 • Als beste getest

Uit onderzoek is gebleken dat de Clatuu Alpha het beste apparaat voor vetbevriezing is en 100% medisch verantwoord is. Het apparaat is Europees goedgekeurd en heeft het CE-keurmerk.

Hoe verloopt de cryolipolyse behandeling?

Bij La Casey in Den Haag begint de cryolipolyse behandeling altijd met het bespreken van uw wensen en de te behandelen lichaamszones. Zodra we het persoonlijke behandeltraject hebben afgestemd, starten we met de eerste behandeling. Alleereerst tekenen we het te behandelen gebied af en plaatsen we beschermende gelpads. Vervolgens brengen we het cryolipolyse apparaat aan en wordt de huid rondom het gebied 50 tot 60 minuten vacuüm gezogen. De vetcellen onder de huid worden gekoeld, bevroren en afgevoerd. Dit proces voelt in het begin erg koud aan, maar dat gevoel verdwijnt binnen 10 minuten. Na afloop wordt de huid kort gemasseerd.

Voor wie is een cryolipolyse behandeling geschikt?

Vet bevriezing is het meest geschikt voor mensen die, ondanks voldoende beweging en gezonde lifestyle, de hardnekkige vetlagen op sommige gebieden niet kwijt kunnen raken. Middels deze behandeling kiest u zelf waar u overtollig lichaamsvet wilt laten verdwijnen om uw lichaamscontouren naar eigen voorkeur te vormen.

Wanneer zie je het resultaat?

De eerste effecten van de cryolipolyse behandeling worden al na enkele weken zichtbaar. Dit effect neemt in de periode hierna verder toe en na 2 tot 3 maanden zie je het optimale resultaat.

Indien nodig/gewenst kan de tweede behandeling na 8 tot 10 weken geboekt worden. Met een vervolg behandeling wordt het effect van de eerste behandeling versterkt.

Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied zijn er gemiddeld tussen 2 tot 4 behandelingen nodig.

De behandeling kost € 350,- euro per keer.

Cryolipolyse resultatenCryolipolyse voor en na

Cryolipolyse behandeling in Den Haag plannen

La Casey laser kliniek in Den Haag helpt u bij het streven naar de beste versie van uzelf! Wenst u af te komen van het overtollig vetweefsel? Maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek met een van onze therapeuten. We voorzien u graag van deskundig advies en zien u graag tegemoet in onze laserkliniek in Den Haag.