Gezichtsbehandeling GREEN PEEL® - La Casey Laserkliniek

Frisse stralende huid

Gezichtsbehandeling GREEN PEEL®

Met de gezichtsbehandeling GREEN PEEL® geniet u weer van een prachtige huid. De natuurlijke kruidenpeeling is dé oplossing voor veel huidproblemen. U heeft de keuze uit drie verschillende behandelingsmethoden. Onze ervaren schoonheidsspecialiste zorgt dat u de behandeling krijgt die volledig past bij uw huid en wensen. Maak een afspraak voor de GREEN PEEL® kruidenpeeling bij La Casey in Den Haag en geniet van:

 • Een stralende huid in 5 dagen
 • De oplossing voor uw huidproblemen
 • Behandeling afgestemd op uw huid
 • Natuurlijke kruidenpeeling
 • Avondbehandeling in overleg mogelijk


Maak direct een afspraak bij een van onze schoonheidsspecialisten voor de gezichtsbehandeling GREEN PEEL®. Neem voor vragen gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Nadia van Laren uit Den Haag

“Ik stoorde mij zo aan de pigmentvlekjes op mijn gezicht. Nooit durven hopen dat de GREEN PEEL® behandeling dit zou kunnen oplossen. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt!”

Huidproblemen oplossen met de kruidpeeling van GREEN PEEL®

Al ruim 60 jaar creëert de natuurlijke GREEN PEEL® kruidenpeeling mooie resultaten. Het is de perfecte oplossing voor het verhelpen van huidproblemen als een onzuivere huid, littekens, hyperpigmentatie, huidveroudering en een vermoeide huid met gebrek aan frisheid. De kruidenpeeling bestaat uit een mengeling van acht geselecteerde kruiden, vitaminen, mineralen en enzymen. Tijdens de behandeling masseren we deze ingrediënten diep in de huid, zodat u binnen 5 dagen geniet van een nieuwe huid. Dankzij de drie behandelingsmethoden is de kruidenbehandeling goed af te stemmen op ieder huidtype. Lees meer over de verschillende behandelingsmethoden en ontdek welke het beste bij u past.

De drie behandelingsmethoden van GREEN PEEL®

Regeneratie en vernieuweing

De behandeling start met een grondige huidanalyse waarna we de kruidenpeeling intensief inmasseren. Zo verhogen we de bloedcirculatie en toevoer van zuurstof, en stimuleren we de huidvernieuwing. Na gemiddeld twee tot vijf dagen neemt dit effect af, afhankelijk van de textuur van uw huid en de sterkte van de kruidenpeeling. Na vijf dagen komt u bij ons terug voor een ‘beauty-finishbehandeling’.

Geschikt bij:

 • Grove poriën
 • Onzuivere huid
 • Littekens
 • Huidveroudering en rimpels
 • Zonbeschadigde huid
 • Anti-aging

Zichtbaar vitalere teint

Een behandeling met natuurlijke kruiden die uw huid voorziet van zichtbare energie. Tijdens de behandeling stimuleren we de bloedcirculatie en het metabolisme, zodat de huidtextuur verbetert en de huid een mooie teint krijgt. En dat alles op een natuurlijke wijze! Onderga de behandeling meerdere keren per jaar voor een optimaal resultaat.

Geschikt bij:

 • Onzuiverheden verminderen
 • Littekens behandelen
 • Pigmentstoornissen verminderen

De snelle mooimaker

Ook bij de GREEN PEEL® Fresh Up maken we geen gebruik van een peelingeffect. We stimuleren en verfrissen de huid met behulp van een natuurlijke kruidenpeeling. Zo stimuleren we de bloedcirculatie, openen poriën zich en kan uw huid voedingsstoffen optimaal opnemen. Uw huid gaat er zichtbaar frisser en jonger uitzien.

Geschikt bij:

 • Vermoeide huid
 • Huid met gebrek aan frisheid
 • Bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies

Inge van Steijn uit Den Haag

“Ik ben zo blij met het eindresultaat. Al zolang ik mij kon herinneren had ik last van een onzuivere huid. De GREEN PEEL® behandeling heeft een hele positieve invloed op mijn huid. Ik straal weer helemaal!”

Kosten gezichtsbehandeling GREEN PEEL®

De prijs van de gezichtsbehandeling is afhankelijk van het type behandeling. Bekijk hieronder een kostenoverzicht van de drie verschillende GREEN PEEL® behandelingen.

GREEN PEEL® Fresh Up

€ 80,-

GREEN PEEL® Energy

€ 130,-

GREEN PEEL® Classic

€ 200,-

Veelgestelde vragen over de GREEN PEEL® kruidpeeling

Is een GREEN PEEL® behandeling pijnlijk?

Afhankelijk van de massagedruk en uw huidconditie kunt u tijdens de behandeling een prikkelend gevoel ervaren. In sommige gevallen kan de kruidenpeeling ongemakkelijk aanvoelen, maar echt pijnlijk is de gezichtsbehandeling zeker niet.

Is een GREEN PEEL® behandeling agressief voor mijn huid?

De kruidenpeeling bevat geen schurende of chemische substanties en is dan ook volledig natuurlijk. De schoonheidsspecialiste draagt geen handschoenen tijdens de behandeling, omdat de peeling geen agressieve invloed heeft op de huid.

Kan ik een GREEN PEEL® behandeling laten uitvoeren in de zomer?

Een GREEN PEEL® behandeling is geschikt voor ieder seizoen. Ook in Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door aanwezig is, wordt de behandeling uitgevoerd. Wel is het verstandig om na de GREEN PEEL® Classic niet intensief te gaan zonnebaden, aangezien de verjongde huid dan gevoelig is voor zonlicht. Na de kruidenpeeling voeren we geen laserbehandeling uit.

Vervelt mijn huid na de GREEN PEEL® classic behandeling?

Meestal start de vervelling van uw huid op de derde dag na de behandeling. Op de vijfde dag is het vervellingsproces grotendeels over. Vindt u het vervelend om tijdens het vervellen de deur uit te gaan? Plan de behandeling dan in op een woensdag, zodat het vervellingsproces grotendeels in het weekend plaatsvindt.

Maak een afspraak om uw huidproblemen te verhelpen

Wilt u graag kennismaken met de gezichtsbehandeling GREEN PEEL® voor het verhelpen van uw huidproblemen? Maak direct online een afspraak. Neem voor vragen gerust contact met ons op via 070 761 0357 of mail naar info@lacasey.nl.

Call Now Button