Ergolift Endermologie - La Casey Laserkliniek

Frisse stralende huid

Ergolift Endermologie

Naarmate we ouder worden neemt de collageen aanmaak af en verliest de huid haar elasticiteit waardoor rimpels en plooien ontstaan voornamelijk op het gezicht, de hals en de decolleté. Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Vanaf 25 jaar en ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de productie van deze jeugdige stoffen. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.


DE OPLOSSINGENDERMOLOGIE®

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De natuurlijke productie van de ondersteunende vezels van de huid wordt langs binnen opnieuw geactiveerd: collageen, elastine (+46 %*) en hyaluronzuur (+80 %*) – voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

*Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. De huid wordt geleidelijk steviger. De gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

Call Now Button